El nostre centre esta situat al centre de Barcelona, aqui li oferim una serie de llocs emblematics i de proximitat que pot disfrutar al dirigirse a COS.

Per mes 

 El Passeig de Gràcia és l'avinguda principal de Barcelona i una de les avingudes més famoses en el món. És de gran interès turístic gràcies a les seves àrees comercials de luxe ia les destacades obres d'arquitectura modernista, com les edificacions dels arquitectes Antoni Gaudí i Lluís Domènech i Montaner, declarades Patrimoni de la Humanitat. 

L'avinguda està situada a la part central de la ciutat, l'Eixample barceloní, i connecta la plaça de Catalunya al sud amb el carrer Major de Gràcia al nord. 

 

 La nostra localització permet gaudir de la ciutat gràcies a la bona comunicació que hi ha entre el nostre edifici i el transport públic. 

 

 


 

La Plaça Catalunya se situa en el centre de la ciutat entre el Passeig de Gràcia i la Rambla. És una de les tres places més grans d'Espanya, juntament amb la plaça d'Espanya de Madrid i la Plaça d'Espanya de Sevilla. 

Constitueix el punt d'unió entre el nucli vell de la ciutat i l'eixample. 

 

D'aquí parteixen importants vies de la ciutat com la Rambla, el passeig de Gràcia, la Rambla de Catalunya o les Rondes d'Universitat i de Sant Pere, i el carrer Pelai, així com l'avinguda del Portal de l'Àngel, la gran artèria comercial de la ciutat i antiga porta de les muralles.
 

 Per mes informació te aqui links de interes: