Recursos Humans: Objectius 

En COS Centre Mèdic busquem professionals que comparteixin els nostres valors. El nostre objectiu assistencial és atendre el pacient, guanyant la seva confiança mitjançant un treball competent, amb iniciativa i responsabilitat, amb empatia i respecte, aportant un benefici a la seva salut i qualitat de vida. 

COS Centre Mèdic defineix la seva missió a assegurar que els nostres pacients rebin el tractament adequat en el temps correcte, amb visió global i personalitzada creant un circuit preferencial d'història clínica i el seu seguiment. 

Al Área de Relacions Humanes de COS l'estratègia de l'empresa és oferir processos de reclutament professional d'inducció i capacitació a fons, tracte respectuós i el desenvolupament d'oportunitats. 

Som reconeguts com ocupador els principis clau són: l'orientació del pacient, la qualitat humana, la responsabilitat, la competència i l'obertura mental. 

Les nostres operacions es beneficien de la diversitat. Proporcionem la igualtat d'oportunitats per als empleats, independentment del seu origen ètnic i cultural, religió, sexe, edat i orientació sexual. 

En conclusió et brindem la possibilitat de treballar en una empresa on: 

 

  • El nostre actiu principal és el nostre equip humà. 
  • Comptem amb un equip jove, dinàmic, professional i altament qualificat
  • El nostre repte és el creixement personal i professional de tots i cadascun dels membres del nostre equip. 
  • El procés d'incorporació a la nostra empresa està tutelat pels millors professionals de cada especialitat. 

Tenim interès a reforçar el nostre capital humà a: 

 

  • Especialitats mèdiques: Consultoris al centre.
  • Unitats Mèdiques. Serveis professionals especialitzats. 
  • Relacions amb clients i comunicació.